*HODNOCENÍ BLOGŮ*

HODNOCENÍ PRO http://harrypotter-picture.blog.cz/

12. dubna 2010 v 18:47 | B@rushk@

Záhlaví a desing blogu: 10/10

Hezké...


Menu: 10/10

hezky se hodí k dessu!


Články: 10/10

Normál..


Celkový dojem: 9/10

Ten bod co jsem ti ubrala není v desingu ale v tom že nesnáším Naruto, nedělej si z toho ...miluje!!!Samozřejmě si z toho nědělej hlavu, protože určitě NEJSI JEDINÁ KDO HO miluje!!!


Počet bodů: 39/40

ZNÁMKA. 1*

Hodnocení pro muffinek25197.blog.cz

12. dubna 2010 v 18:41 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ A DESING: 10*/10 

Wow, je přímo úžasné. Oceňuji hlavně ten čárový kod a tu televizi!!


MENU: 10/10

Popisky úžasně ladí se vším!!!


ČLÁNKY: 10/10

Normální...


Celkový dojem: 10/10

-Úžasný blog!!!


Počet bodů: 40*/40

ZNÁMKA: 1********NEJ BLOG SVĚTA

Hodnocení pro xhigh-school-musicalx.blog.cz

12. dubna 2010 v 15:22 | B@rushk@

Záhlaví: 10/10

Moc hezké a povedené...


Menu: 9/10

Popisky neladí s desem jinak :-)


Články: 10/10

Úpe v normalitě...


Celkový dojem: 9/10

Už jsem říkala že bys sis měla stáhnout popisky?


počet bodů: 38/40

Známka: 1*

Hodnocení pro http://the-other-side-of-me.blog.cz

12. dubna 2010 v 15:18 | B@rushk@

Záhlaví  a desing: 10/10

Hezké...


Menu: 8/10

Normální...stáhla bych si popisky☺


články: 9/10

Hmmm...budiž


Celkový dojem: 9/10

Menu to kazí..Jinak supr. blogísek♥


Počet bodů: 36/40

Známka: 2

Hodnocení pro http://www.blog.cz/

11. dubna 2010 v 18:02 | B@rushk@

WOW! Tenhle blog je naprosto úžasný, já myslím že bych tam neměla žádnou chybu ani trapnou poznámku. Já si VÁŽNĚ myslím že tento blog je nejdokonalejší blog, který jsem v životě viděla...


Nemusím to rozepisovat: Oceňuji jednoduchost, nápad a osobní styl.


POČET BODŮ: 40bodů

ZNÁMKA:  1********-nej. blog světa.

Hodnocení pro http://rainbow-graphis.blog.cz/

11. dubna 2010 v 18:00 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

POZNÁMKA: Velmi povedené!


MENU: 10/10

POZNÁMKA: Skvěle se k okolí hodí!


ČLÁNKY: 8/10

POZNÁMKA: Újdou...


Celkový dojem: 9/10

POZNÁMKA: Z tohoto blogu nemám moc hezký dojem. Na první dojem působí hezky, ale ten druhý si všímá nedokonalostí, ale za ty tě neodsuzuji! Každý má na svém blogu pár slabin, i JÁ!


Počet bodů: 37

ZNÁMKA: 1*-SUPER!!!

Hodnocení pro http://tentencinblog.blog.cz/

11. dubna 2010 v 17:49 | B@rushk@

Mě se osobně tvůj blog vůbec nelíbí. Jak už jsem řekla, tak Záhlaví neladí....atd.. Jestě jsem ti ale chtěla říct, že si z mého hodnocení nemáš dělat hlavu! Jsou lidé, kterým se tvůj desing blogu líbí. Já tě nechci přemlouvat aby si ten dess odstranila i když bych ti to nejradši řekla! Můžeš si ho odstranit, ale mysli na to  že je to tvůj blog. Nezáleží na tom co si myslí ostatní, ale co si o svím blogu myslíš TY. Doufám že se rozhodneš správně:-)


Známka: 3-Sorráč, ale uznej že každý má a může mít svůj názor...

HODNOCENÍ PRO http://small-studio.blog.cz/

11. dubna 2010 v 17:46 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 9/10

Vkusné, ale je moc jednoduché. Přidala bych tam nějaké barevné věci, ale budiž:-(


MENU: 9/10

Viz ,,ZÁHLAVÍ"


ČLÁNKY: 10/10

Normalní...


Celkový dojem: 10/10

Něco bych sem přidala...


Počet bodů: 38/40

Známka: 1*

Hodnocení pro verlka16.blog.cz

11. dubna 2010 v 17:39 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ A DESING BLOGU: 9/10

Moc mi nepadl do očí, ale újde:-)


Menu: 9/10

Není nejhorší!


Články: 10/10

Normální...


Celkový dojem: 8/10

Poznámka: Už jsem ti říkala že ten dess se mi nelíbí?


Počet bodů: 36/40

Známka: 2

Hodnocení pro http://lejdygaga.blog.cz/

11. dubna 2010 v 12:39 | B@rushk@

Záhlaví a desing blogu: 10*/10

Poznámka: Ten desing celého blogu je fakt úžasný lepší jsem v životě neviděla!!!


Menu: 9/10

Poznámka: Ubrala bych trošičku těch obrázků, ale budiž:-)


Články: 10/10

Poznámka: Normal...


Celkový dojem: 10/10

Poznámka: Vážně nej blog světa..


Počet bodů: 39/40

Známka: 1*

Hodnocení pro Witch-will97.blog.cz

11. dubna 2010 v 12:33 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 5/10

POZNÁMKA: Nezdá se ti moc přeplácané?


MENU: 8/10

POZNÁMKA: Nechceš si stáhnout popisky a zvýraznit písmo???


Články: 10/10

Poznámka: Normal...


Celkový dojem: 7/10

Poznámka: Neber to jako urážku-Horší blog jsem v životě neviděla*


Počet bodů: 30/40

ZNámka: 2-

Hodnocení pro www.adela728.blog.cz /Áďa→♥Ash♥/

10. dubna 2010 v 19:23 | B@rushk@
ZÁHLAVÍ A DESING: 9/10
POZNÁMKA? Moc se nehodí:-(

Menu: 10/10
Poznámka: Velmi povedené!!!

Články: 10/10
Poznámka: Úpe normální

Celkový dojem: 9/10
Poznámka: Ty okraje stránky dej fixovat, hned to bude vypadat lépe:-)

Počet bodů: 38/40
ZNÁMKA: 1*

Hodnocení pro http://i-and-celebrites.blog.cz /Princess-Kiki/

10. dubna 2010 v 8:14 | B@rushk@
ZÁHLAVÍ A DESING: 8/10
POZNÁMKA: Tamten včera byl hezčí:-)

MENU: 9/10
POZNÁMKA.: Moc malé:-(

ČLÁNKY: 10/10
POZNÁMKA: Normal...

Celkový dojem: 8/10
Poznámka: Tento blog se  mi moc nelíbí:-(

Počet bodů: 35
Známka: 2

HODNOCENÍ PRO marcyk.blog.cz /Marcik/

7. dubna 2010 v 19:46 | B@rushk@

Záhlaví: 9/10¨

Poznámka: Nějak bych to zpestřila:-)


Menu: 10/10

Poznámka: Clasic...


Články: 10/10

Poznámka: Velmi zajímavé...:-D


Celkový dojem: 9/10

Poznámka: Trošičku bych zpestřila....


Počet bodů: 38/40

Známka: 1*

Hodnocení pro http://whiskaskocicky.blog.cz/

7. dubna 2010 v 19:11 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

Poznámka: Úplně rozkošné!


Menu: 10/10

Poznámka: Hezké!


Články: 8/10

Poznámka: NORMAL, ale neměly by být o zvířatech???


Celkový dojem: 9/10

Poznámka: Moc hezu blog, akorát ty články:-(


Počet bodů: 37/40

Známka: 1*

Hodnocení pro http://ladyth.blog.cz

7. dubna 2010 v 19:00 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

Poznámka: Povedené


Menu: 8/10

Poznámka: Zdá se mi moc přeplněné:-(


Články: 10/10

Poznámka: Úpe normal...


Celkový dojem: 10/10

POZNÁMKA: Velmi povedený blog!


Počet bodů: 38/40

Známka: 1*

Hodnocení pro www-lin.blog.cz /Lin/

7. dubna 2010 v 15:54 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 8/10

POZNÁMKA: Moc obyčejné, přidala bych nějaké nápisy, aby každý věděl, kdo na záhlaví vůbec je:-)


MENU: 8/10

POZNÁMKA: Stáhni si popisky! Hrůza!


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKA: Normální...


Celkový dojem: 8/10

Poznámka: Blog bych zpestřila, jinak dobrý je!


Počet bodů: 34/40

Známka: 1-

Hodnocení pro http://kolkolkolka.blog.cz/

6. dubna 2010 v 20:44 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ+ CELÝ DESING BLOGU: 7/10

POZNÁMKA: Záhlaví k sobě neladí. Jako první je zapotřeba odstranit pozadí stránky a potom teprve dess.


Menu: 8/10

Poznámka: Popisky neladí:-(


Články: 10/10

Poznámka: Normal...


Celkový dojem: 7/10

Poznámka: Mě se osobně tvůj blog vůbec nelíbí. Jak už jsem řekla, tak Záhlaví neladí....atd.. Jestě jsem ti ale chtěla říct, že si z mého hodnocení nemáš dělat hlavu! Jsou lidé, kterým se tvůj desing blogu líbí. Já tě nechci přemlouvat aby si ten dess odstranila i když bych ti to nejradši řekla! Můžeš si ho odstranit, ale mysli na to  že je to tvůj blog. Nezáleží na tom co si myslí ostatní, ale co si o svím blogu myslíš TY. Doufám že se rozhodneš správně:-)


Počet bodů : 32

Známka. 2

Hodnocení pro http://twilight-is-our-live.blog.cz /Katie/Nikit /

6. dubna 2010 v 19:48 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

POZNÁMKA: Přímo andělské!


MENU: 8/10

POZNÁMKA: Moc obyčejné, stáhla bych popisky!


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKA: Zajímavé...


Celkový dojem: 10/10

Poznámka: SUPER blog!


Počet bodů: 38

ZNÁMKA: 1*

Hodnocení pro www.anetkaadam.blog.cz /♥*Anetk@*♥/

6. dubna 2010 v 18:22 | B@rushk@

Záhlaví: 9/10

Poznámka: Velmi vkusné, ale odpustila bych si tam ty noty, působí přepláceně.


Menu: 10/10

Poznámka: Pěkné...


Články: 10/10

Poznámka: Normální..


Celkový dojem: 10/10

Poznámka: Velmi pěkný bloček!


Počet bodů: 39

Známka: 1*

Hodnocení pro http://graphic-pink-girl.blog.cz /Pink Girl/

6. dubna 2010 v 15:09 | B@rushk@

WOW! Tenhle blog je naprosto úžasný, já myslím že bych tam neměla žádnou chybu ani trapnou poznámku. Já si VÁŽNĚ myslím že tento blog je nejdokonalejší blog, který jsem v životě viděla...


Nemusím to rozepisovat: Oceňuji jednoduchost, nápad a osobní styl.


POČET BODŮ: 40bodů

ZNÁMKA:  1********-nej. blog světa.

Hodnocení pro llucii.blog.cz / LuciiNQa/

5. dubna 2010 v 20:50 | B@rushk@

Zpráva pro  LuciiNQa: To hodnocení není vždy tak drsné, tamto byl můj bratr víš? Já ho chtěla naštvat :-)

TAK A PODÍVÁME SE NA TVŮJ BLOG:


ZÁHLAVÍ. 10/10¨

POZNÁMKA: Wow, fakt úžasný.


MENU: 9/10

POZNÁMKA: Pěkné, ale ty popisky se moc nehodí...


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKA. Hezky a úhledně napsané!


Celkový dojem: 10/10

Poznámka: Velmi pěkný bloček!


Počet bodů: 39/40

Známka: 1*-Gratuluji!

Hodnocení pro www.reese-fan.blog.cz /Mája/

5. dubna 2010 v 20:44 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 9/10

POZNÁMKA: Pěkné, vkusné, ale jednoduchostí tvého blogu by sis tam mohla dovolit dát více barev jinak je moc hezké!


MENU: 10/10

POZNÁMKA: Normal...


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKY: Pěkné!


CELKOVÝ DOJEM: 8/10

POZNÁMKA: Na první dojem tvůj blog působí fantasticky, na druhý se však ta fantastika zhorší. Mohla by sis dovolit ho trochu zpestřit, protože tvůj blog je příliš jednoduchý-což se mě líbit nemusí, ale ostatním to připadá fajn:-)


Počet bodů: 37/40

ZNÁMKA: 1*Gratuluji!


Hodnocení pro thesimpson01.blog.cz /blb/

5. dubna 2010 v 18:07 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

POZNÁMKA: Normal...


MENU: 8/10

POZNÁMKY: Nic moc!


ČLÁNKY: 0/10

POZNÁMkY: Bože, okopírované  bez zdroje!


Celkový dojem: 10/10

Poznámka: Články...!


Počet bodů : 28

Známka: 2-3

Hodnocení pro http://tisdale-xx.blog.cz /SseXy>GirlsQa/

5. dubna 2010 v 17:38 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

POZNÁMKA: Velmi povedené.


MENU: 10/10

POZNÁMKA: Pěkné jednoduché, jarní a skvěle sladěné.


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKY: Normal...


Celkový dojem: 9/10

poznámka: Tu stránku bych posunula na střed, ale takhle taky jde!


Počet bodů: 39

ZNÁMKA: 1*-Gratuluji!

Hodnocení pro http://vaniiilka.blog.cz

5. dubna 2010 v 16:36 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

POZNÁMKA: Hezké...


MENU: 9/10

POZNÁMKA: Velmi vkusné, ale akorát bych si odpustila ty animace kazí ti jednoduchost, která je ne tvém blogu jedinečná!


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKA: Normal...


Celkový dojem: 9/10

Poznámka: Ty animace!


Počet bodů: 38

Známka: 1*-Super blog:...)

Hodnocení pro http://leslli.blog.cz /leslli/

5. dubna 2010 v 15:55 | B@rushk@
ZÁHLAVÍ: 10/10
POZNÁMKA: Užasné!

MENU: 8/10
POZNÁMKA: Trochu bych zpestřila (obrázky, animace, popisky..atd.),  a tyké zvíraznila písmo. Jinak dobré.

ČLÁNKY: 10/10
POZNÁMKA: Normal...

Celkový dojem: 9/10
Poznámka: Jak jsem říkala menu!

Počet bodů 37!
ZNÁMKA: 1-sUPER!

Hodnocení pro http://xoxo-layout.blog.cz/1003/layout-free /XoXo D♥Ssi/

5. dubna 2010 v 10:39 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 9/10

POZNÁMKA: Újde, ale to menu se tam nehodí (moc nápisů).


MENU: 8/10

POZNÁMKA: V záhlaví, hezké, ale nepraktické.


ČLÁNKY: 9/10

POZNÁMKA: Asi máš nový blog, ale nevím proč kopíruješ od Sáry.


Celkové hodnocení: 9/10

POZNÁMKA: -


POČET BODŮ: 35 BODŮ

ZNÁMKA: 1-2

Hodnocení pro otestuj.blog.cz /Elevanse /

5. dubna 2010 v 10:09 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 9/10

POZNÁMKA: Bez nápisů na okrajích by to působilo lechčejc jako Jaro!.


MENU: 9/10

POZNÁMKA: Nápisky by mohly být růžové, nebo více jarní, ale budiž.


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKY: Normal...


Celkový dojem: 9/10

POZNÁMKA: Normalní blog, trochu přeplácaný...


Počet bodů: 37bodů

ZNÁMKA: 1*-GRATULUJI!

Hodnocení pro nikuska-12.blog.cz /Nikuška/

5. dubna 2010 v 10:01 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 9/10

POZNÁMKA: Na první dojem působí úžasně, ale na druhý moc přeplácaně, vymazala bych animace.


MENU: 8/10

POZNÁMKA: Animace pryč! -Jen můj názor!


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKA: Trochu méně smajlíků :-)


Celkový dojem: 9/10

Poznámka: UBRAT ANIMACÍ, OBRÁZKŮ, které kazí krásnou jemnost a nobles blogu.


Počet bodů: 36 bodů

ZNÁMKA: 1*-gratuluji!

Hodnocení pro http://sky-graphic.blog.cz /sky-graphic/

4. dubna 2010 v 22:18 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

POZNÁMKA: Wow, ten kdo ho dělal je borec!


MENU: 9/10

POZNÁMKY: Skvělé, akorát že ty popisky se nehodí.


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKA: Normal


Celkové hodnocení: 10/10

Poznámky: Popisky!


Počet bodů: 39/40

Známka: 1*-WOW

Hodnocení pro www.micinkaakimka.blog.cz /erču/

4. dubna 2010 v 22:12 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 1/10

POZNÁMKA: Děs, přeplácané, ale hezké jednotlivé obrázky.


MENU. 10/10

POZNÁMKA: Oceňuji prostorový vzhled.


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKA: Stručné, přehledné.


CELKOVÝ DOJEM: 5/10

POZNÁMKA: Opravdu moc přeplácané, jestli chceš jednoduchý, vkusný a hezký dess, tak se obrať na www.dess-zdarma.blog.cz. Doufám že jsem tě moc nezklamala:-(


Body. 26 bodů

Známka: 3-újde.

Hodnocení pro www.magiesveta.blog.cz /14laura/

4. dubna 2010 v 21:49 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 7/10

POZNÁMKA: Obrázek na záhlaví je moc pěkný, ovšem by stačilo kdyby tam byl jen jednou a né dvakrát. Co je ovšem třeba podotknout, je to že s okrajemi stránky je tvůj blog opravdu (na můj vkus, nikomu se to možná naopak líbí) přeplácané.


MENU: 9/10

POZNÁMKA: Vkusné, ale zvolila bych jinou barvu, hodila by se tam třeba béžová, světle hnědá nebo tmavě zelená.


ČLÁNKY: 7/10

POZNÁMKA: Přehledné, ale pochybuji že to někdo čte:-) Nic ve zlém.


Celkové hodnocení: 7/10

POZNÁMKA: Desing ti to kazí, možná bys potřebovala nový. Znám dobrou dessařku, najdeš jí na www.dess-zdarma.blog.cz


Body: 30/40

Známka: 2-3


...Doufám že jsem neurazila, opravdu se koukni na www.dess-zdarma.blog.cz, je to dobrý blog.

Hodnocení pro www.miss-marty.blog.cz / Márty/

4. dubna 2010 v 19:50 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

POZNÁMKA: Záhlaví se mi velice líbí, protože sis tam udělala vše co je potřeba (ty, koně..), a to oceňuji, také fixaci stránky.


MENU: 9/10

POZNÁMKA: Hezké, zajímavé, ale nápisy moc nejsou vidět.


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKY: Hezky se rozepisuješ jinak normal...


CELKOVÉ HODNOCENÍ: 10/10

POZNÁMKA: Pěkný blog.


POČET BODŮ: 39

ZNÁMKA: 1*-GRATULUJI...

Hodnocení pro www.verinka-polinka.blog.cz /Verushka /

4. dubna 2010 v 18:31 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

POZNÁMKA: Jednoduché, zajímavé.


MENU: 1/10

POZNÁMKA: KATASTROFA! Moc přehnané, stačilo by jen oranžové, černé, modré nebo zelené. Doufám že jsem neurazila:-)


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKA: Normal.


CELKOVÉ HODNOCENÍ: 8/10

Poznámka: Jek už jsem řekla katastrofické menu.


Počet bodů: 29/40

Známka: 2--Super


Doufám že sem moc nezklamala!

Hodnocení pro www.cat-rabbit.blog.cz /Jess/

4. dubna 2010 v 18:18 | B@rushk@

WOW! Tenhle blog je naprosto úžasný, já myslím že bych tam neměla žádnou chybu ani trapnou poznámku. Já si VÁŽNĚ myslím že tento blog je nejdokonalejší blog, který jsem v životě viděla...


Nemusím to rozepisovat: Oceňuji jednoduchost, nápad a osobní styl.


POČET BODŮ: 40bodů

ZNÁMKA:  1********-nej. blog světa.

HODNOCENÍ PRO cat-blacky.blog.cz /Michi & Blacky/

4. dubna 2010 v 18:06 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

POZNÁMKA: Ocenuji nápad a jednoduchost.


MENU: 5/10

POZNÁMKY: Dá se říct že menu je tvoje slabina, když jsem otevřela blog, tak se mi velmi líbil, ale druhý dojem zrušilo menu. Myslím že blog máš velmi jednoduchý, takže by sis to menu mohla více zpestřit a zdisainovat :-)


ČLÁNKY: 9/10

POZNÁMKA: Máš je fakt pěkné, ale  ten bod je za to že mi moc nepadly do očí. Doufám že sem tě tím nezklamala :-(


CELKOVÉ HODNOCENÍ: 9/10

POZNÁMKA: Menu, články trochu bych upravila....:-), nic ve zlém.

Známka: 33 bodů- 2*-dobré...velmi.

Hodnocení pro www.xoxo-somerhalder.blog.cz /Miss Somerhalder♥/

4. dubna 2010 v 17:55 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 10/10

POZNÁMKA: Velmi povedené!


MENU: 7/10

POZNÁMKA: Na tom menu bych trošku zapracovala, a hlavně změnila to písmo. Je to na lechkost tvého blogu MOC.


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKA: Hezké, stručné.


CELKOVÉ HODNOCENÍ: 9/10

POZNÁMKA: To menu bych opravdu změnila, jinak opravdu super blog, skoro neznám HEZČÍ.


Počet bodů: 36 bodů

Známka: 1*-gratuluji!

Hodnocení:www.gaterine.blog.cz /pro Kate/

4. dubna 2010 v 17:48 | B@rushk@

ZÁHLAVÍ: 8/10

POZNÁMKA: Velmi pěkné a jednoduché, ale něco bych tam zpestřila.


MENU: 10/10

POZNÁMKA: Velmi stručné, ale musím uznat že se mi velmi líbí.


ČLÁNKY: 10/10

POZNÁMKA: Také stručné, přehledné-prostě SUPER.


CELKOVĚ: 10/10

POZNÁMKA K CELÉMU BLOGU: Opravdu se mi moc líbí jednoduchost blogu.


SEČTENÍ: 38 bodů-

ZNÁMKA: 1*-gratuluji!

 
 

Reklama